Πανσερραικος : Τρίποντο επειγόντως κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

pans-696x461-1.jpg

 Στο δημοτικό γήπεδο Σερρών κλείνει την αγωνιστική χρονιά για το 2021 . Καθώς στα πλαίσια της  10ης αγωνιστικής της Superleague 2 υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου. Τα λιοντάρια που βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμου έχοντας κάνει όμως το ρεπό  και ¨¨βγάζοντας ¨¨δύσκολο πρόγραμμα .Έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο και να ατενίσουν την νέα χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία .

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Καραγιάννης (Θράκης)
4ος: Μέγας (Πιερίας)

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

¨Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η είσοδος στο δημοτικό γήπεδο Σερρών θα γίνει με ασφάλεια, τηρώντας  αυστηρά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και τις προϋποθέσεις της Κ.Υ.Α, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 1: 10€
Θύρα 3: 15€ & 20€ (VIP)
Θύρα 4: 15€
Θύρες 5 & 6: 10€

Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δυο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 13:00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

Ανοιχτές θα είναι, οι θύρες 1, 3, 4, 5 και 6. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα ή τα εισιτήρια διαρκείας από το εκδοτήριο του γηπέδου στο νότιο πέταλο.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Κάρτες διαρκείας

Αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν την Κάρτα τους, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (Τετάρτη 29/12) μέχρι την έναρξη του στις 15:00. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η καταχώρηση υπεύθυνης δήλωσης κάθε φιλάθλου.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

Βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

-Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενο τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού”.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top