Δήμος Σιντικής: Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση “Πάγκος Αλληλεγγύης”

-δημιουργίες-προσφορά-για-κοινωνική-αλληλεγγύη.jpg

Θερμή είναι η ανταπόκριση των κατοίκων Σιντικής στη πρωτοβουλία του Δήμου «Πάγκος Αλληλεγγύης» όπου στήθηκαν πάγκοι στις λαϊκές αγορές χθες της Ροδοπόλεως και σήμερα του Σιδηροκάστρου με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και κάθε λογής προϊόντα, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Παραγωγοί, έμποροι και καταναλωτές, τοποθετούν τα προϊόντα τους στον «Πάγκο Αλληλεγγύης» προκειμένου στη συνέχεια να διατεθούν στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Ροδοπόλεως για να διανεμηθούν βάση των αναγκών που υπάρχουν, αλλά και στη Μαθητική Εστία Σιδηροκάστρου, όπου θα γίνει η διαλογή και η μεταφορά τους προς τους ασθενείς οικονομικά συνδημότες μας.

Συντονιστής της προσπάθειας είναι ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Λεωνίδας Λεωνάκης, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών, σε μόνιμη βάση , ώστε να καταπολεμηθεί η ανέχεια που χτυπάει την πόρτα της περιοχής. Όταν υπάρχει ανιδιοτελής αγάπη και συμπαράσταση μπορούμε να πετύχουμε θαύματα» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top