ΚΙΝ.ΑΛ Σερρών Επίσκεψη στο ΚΑΑμεΑ

-στο-ΚΑΑΜΕΑ-Σερρών-701x394-1.jpg

Αντιπροσωπεία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στο πλαίσιο των δράσεων μας επισκεφτήκαμε σήμερα το Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΑΑμεΑ) Σερρών σε έναν χώρο όμορφο και προσεγμένο, για να προσφέρουμε δώρα στα παιδιά και να ευχηθούμε στους εργαζόμενους του Κέντρου για αυτές τις γιορτινές μέρες.

Εκεί είχαμε την χαρά να ακούσαμε τα κάλαντα από τα παιδιά και να μάθουμε για την καθημερινότητα τους. Έπειτα συναντήσαμε τους εργαζομένους που είναι η «ψυχή» του Κέντρου και συνομιλήσαμε μαζί τους για την πολύπλευρη δράση μιας δομής με πολύ σημαντικό έργο στο Νομό μας, ενός θεσμού που δίνει ζωή και προοπτική σε δεκάδες ανθρώπους με αναπηρία.

Είμαστε υπερήφανοι που τόσα χρόνια το ΚΑΑΜΕΑ Σερρών προσφέρει κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο ανεκτίμητης αξίας. Γι’ αυτό και η σερραϊκή κοινωνία το έχει αγκαλιάσει με τόση θέρμη. Οι μαθητές και οι άνθρωποι του ΚΑΑΜΕΑ αξίζουν το σεβασμό και το θαυμασμό μας.
Το Κέντρο αυτό αντανακλά, όπως είδαμε, τη σκληρή δουλειά και το όραμα των εργαζομένων για μια κοινωνία αλληλεγγύης, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Ευχή μας να συνεχιστεί η εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται μέχρι σήμερα. Η στήριξή μας είναι δεδομένη για όλα τα παιδιά του ΚΑΑΜΕΑ που αποδεικνύουν καθημερινά πόσα ξεχωριστά και ικανά είναι.

Στις Σέρρες άλλωστε, έχουμε μεγάλη παράδοση στην Ειδική Αγωγή, με μονάδες όλων των ειδών και βαθμίδων. Είμαστε υπερήφανοι που πρωταγωνιστούμε στο χώρο της αποκατάστασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Δυστυχώς και λόγω των εξαιρετικά αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζονται στο Κέντρο δεν μπορέσαμε να δούμε για αρκετή ώρα τα παιδιά αλλά δώσαμε την υπόσχεση να ανανεώσουμε το ραντεβού μας όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top