Τα 10 ευρήματα δημοσκοπήσεων που σημάδεψαν το 2021

anaskopisi-frida-kalo.jpg.webp

Κάθε χρόνο, στο τέλος του έτους, η Κάπα Research επιλέγει τα δέκα σημαντικότερα ευρήματα από τις έρευνες που διενήργησε.

Ετσι και φέτος δημοσιεύει σήμερα τα 10 ευρήματα που ξεχώρισαν το 2021 – ένα έτος αγωνίας, αντοχής και αναστοχασμού για την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τι δίνει περισσότερο νόημα στη ζώη; Ποια είναι τα top 10 γεγονότα που σημάδεψαν τη νέα γενιά; Η σύγκρουση δύο κόσμων: Εμβολιασμένοι vs ανεμβολίαστων. Η ανησυχία για την κλιματική αλλαγή, η οικονομική κατεύθυνση μετά την πανδημία, η κρατική στήριξη στις επιχειρήσεις στην περίοδο του covid, η ψυχολογία Τούρκων και Ελλήνων, το bullying σε εργαζομένους, οι υπηρεσίες του Δημοσίου που «θα κάνεις τη δουλειά σου» είναι μερικά από τα πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα των μετρήσεων της Καπα Research για την πολύ ιδιαίτερη αυτή χρονιά που αφήνουμε πίσω μας.

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η πρόθεση ψήφου. Εκεί αποτυπώνεται ξεκάθαρα το προβάδισμα της ΝΔ με 10,3% ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (33,8% ΝΔ, 23,5% ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και η εκτόξευση του ΚΙΝΑΛ στο 11,6% (από 5,4% το Φεβρουάριο του 2021) μετά την εκλογή του Ν. Ανδρουλάκη στην ηγεσία του.
Δείτε την έκθεση της Καπα Research σε μορφή PDF

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top