Το 2022 ήρθε και φέρνει νέες πιέσεις για ανεμβολίαστους: Ολικό «μπλόκο» σε εστίαση και επέκταση της υποχρεωτικότητας

estiasi-anemboliastoi-25-8-21_0.jpg

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πρόκειται να «χαλαρώσει τα λουριά» μέχρις ότου επιβάλλει τη νέα «κανονικότητα» που «ονειρεύονται» κάποιοι, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα μέτρα, ώστε να πιεστούν περισσότερο οι ανεμβολίαστοι, αλλά και για να αναγκαστούν οι εμβολιασμένοι να κάνουν την τρίτη δόση. 

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθεί η πρόταση που είχε ξαναπέσει στο τραπέζι. Αυτή η πρόταση είναι να μην μπορούν οι ανεμβολίαστοι ούτε και με rapid test 48 ωρών να κάτσουν ούτε στους εξωτερικούς χώρους της εστίασης και της διασκέδασης. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί πριν από λίγες μέρες και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι η πρόταση για lockdown στους ανεμβολίαστους και από τα μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί. Μαζί, λοιπόν, με την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, η οποία, επίσης είναι καθ’ οδόν η κυβέρνηση επιχειρεί να σφίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον κλοιό, προκειμένου να μειωθεί ο συνολικός αριθμός των ανεμβολίαστων.Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν προκρίνεται η πρόταση να απαγορευθεί στους ανεμβολίαστους να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top