ΔΗΠΕΘΕ : «Εγκλεισμός» από το Studio Εφήβων

.jpg

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε   με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των εκπαιδευτικών εργαστηρίων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών και ενόψει της προβολής της ταινίας ” Εγκλεισμός ” από το Studio Εφήβων, παρουσία του αντιπροέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Ιωάννη Δεσποτίδη και του ηθοποιού- επιμορφωτή του studio εφήβων κ. Αστέρη Πολυχρονίδη.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών έχοντας πάντα στις προτεραιότητες του, τους νέους κάθε σχολικής βαθμίδας και με στόχο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με την τέχνη και το θέατρο δημιούργησε και λειτουργεί τα τελευταία χρόνια θέατροπαιδαγωγικά εργαστήρια για παιδιά Δημοτικού και εφήβους.

Η ανάγκη για εναλλακτικές μορφές έκφρασης λόγω της πανδημίας και των διαδικτυακών συναντήσεων της ομάδας του studio εφήβων με τους επιμορφωτές κ. Αστέρη Πολυχρονίδη και την κ. Χριστίνα Σωτηριάδου, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ταινίας με τίτλο «Εγκλεισμός», η οποία έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2021 στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών, δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε τη ζωή και τα επίκαιρα προβλήματα μέσα από την ματιά των εφήβων.

Σας καλούμε όλους λοιπόν σε μια ακόμη προβολή της ταινίας η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στις 8.00 μ.μ. στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού θεάτρου «Αστέρια» με είσοδο ελεύθερη για το κοινό τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων. 

https://epiloges.tv

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top