Φτηνό σόου και καπηλεία της κυβέρνησης με τα Rafale – Σποτ με τα γαλλικά αεροσκάφη και το σήμα της ΝΔ!

bdd573d45757530ae687114fa5e860a0_L.webp

Και πτήση πάνω από την Ακρόπολη – Ο πρωθυπουργός δεν προσκάλεσε τη φιέστα τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αλλά μόνο τα μέλη της Επιτροπής της Βουλής! – Προεκλογική εκμετάλλευση μιας σημαντικής αγοράς!

Όλα τα έχουμε δει τα τρία τελευταία χρόνια στη χώρα, αλλά η κομματική εκμετάλλευση που γίνεται με την έλευση των έξι πρώτων Rafale από τη Γαλλία δεν έχει προηγούμενο!

Η Νέα Δημοκρατία βγάζει ουσιαστικά προεκλογικό σποτ με τα Rafale-και σωστά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος αναρωτιέται: «Με χρήματα της Νέας Δημοκρατίας αγοράστηκαν κ. Μητσοτάκη;». Την ίδια στιγμή τα έξι αεροσκάφη θα πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη, ενώ η κυβέρνηση δια του υπουργού Άμυνας προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, αγνοώντας τα κόμματα και τους αρχηγούς της!

Η προεκλογική καπηλεία ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ακόμα και της παρούσας κυβέρνησης -που αργά αλλά σταθερά αποκαλύπτεται ι σε όλο και περισσότερους πολίτες πως και η παραμικρή της κίνηση υποτάσσεται στην επικοινωνία- καθώς αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, που θα πρέπει να μένουν μακριά από κομματικούς σχεδιασμούς!Το φθηνό σόου με τα Rafale και ο αντιπερισπασμός που επιχειρεί η κυβέρνηση αλλά και η …Νέα Δημοκρατία (!) από τα μείζονα προβλήματα της χώρας, δεν δείχνει παρά τη δύσκολη θέση που πολιτικά δείχνει να αρχίζει να βρίσκεται το μέγαρο Μαξίμου!

Παράλληλα δείχνει πως η κυβέρνηση αναζητά επικοινωνιακές ανάσες και ως αντιπερισπασμό για πολιτικές ήττες, όπως αυτή που αναδεικνύεται μετά το αμερικανικό non paper που «συνιστά» να μη γίνει ο αγωγός EastMed, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και προκειμένου να μην υπάρχουν –όπως αναφέρεται- «εντάσεις στην περιοχή»!

Πραγματικά κρίμα!

ΥΓ1: Και ελπίζουμε να μην σπεύσουν να κατηγορήσουν όσους αναδεικνύουν τα φθηνά σόου και την εκμετάλλευση της αγοράς των Rafale για έλλειψη …πατριωτισμού ή για …λαϊκισμό! Γιατί ο λαϊκισμός ξεχειλίζει από τέτοιες φιέστες!

ΥΓ2: Όταν η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή αγόρασε τα Μιράζ, τα έβαλε να πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη; 

https://www.ieidiseis.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top