Δήμος Βισαλτίας : Ευρεία σύσκεψη για την πορεία των έργων

271955974_280153290699850_7299510979480712514_n-768x433-1.jpg

Σύσκεψη για την εξέλιξη των έργων, που η χρηματοδότηση τους έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Βισαλτίας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε στην αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας», του Δημοτικού Μεγάρου στη Νιγρίτα,  παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η πορεία των παρακάτω θεμάτων:

  • Αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας
  • Αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από έντονα καιρικά φαινόμενα στο αγροτικό και ενδοδημοτικό οδικό δίκτυο
  • Αντιπλημμυρικές εργασίες
  • Αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικά κτίρια
  • Αποκατάσταση ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης

Ο Υπουργός κ. Καραμανλής μεταξύ άλλων τόνισε πως η άμεση ολοκλήρωση των έργων αυτών είναι αναγκαία, καθώς θα βελτιωθούν σημαντικά αρκετές πτυχές της καθημερινότητας των κατοίκων της Βισαλτίας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Μασλαρινός, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την συνεχή στήριξη και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του Δήμου, επεσήμανε πως το μεγαλύτερο μέρος των έργων έχει υλοποιηθεί και μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ολοκληρωθούν.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top