Ανδρουλάκης στην «Εστία»: Οχι σε συνεργασία με τη ΝΔ

.jpg

Λίγες εβδομάδες αφότου εκλέχθηκε στην ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. ο νέος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης άνοιξε χθες, επιφυλακτικά και χωρίς να εκτίθεται σε «μεγάλες κρίσεις», κάποια από τα χαρτιά του, σε μία… έμμεση συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κυριακάτικη Εστία».

Απ’ όσα έγραψε η εφημερίδα, που αποδίδονται σε συνομιλίες του κ. Ανδρουλάκη με συνεργάτες του, προκύπτει ότι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν προτίθεται να συνεργαστεί, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, με τη Ν.Δ., στην οποία υποδεικνύει ως ιδανικό στρατηγικό εταίρο την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο!

Ακολούθησε οργισμένο σχόλιο από την πλευρά του κ. Βελόπουλου, ο οποίος με δηκτικό και απαξιωτικό τρόπο, αναφερθείς στις προσεκτικά διατυπωμένες δηλώσεις Ανδρουλάκη στην «Εστία», παρατήρησε: «Ο άνθρωπος από το… πουθενά, “τέκνο” του κομματικού σωλήνα και λατρεμένο παιδί του συστήματος, αντί να μας ενημερώσει για τον τρόπο που θα αποπληρώσει τα ιλιγγιώδη δάνεια του κόμματός του, άρχισε τις “υποδείξεις”».

Στο ίδιο σκληρό και ρητορικά επιθετικό ύφος, η Ελληνική Λύση υποδεικνύει στον νέο αρχηγό του ΚΙΝ.ΑΛ. «να ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, που συγκυβερνώντας με τη Ν.Δ. οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία. Οσο για τα περί “συγκυβέρνησης της Ελληνικής Λύσης με τη Ν.Δ.”, τον παραπέμπουμε στο 80% των κυβερνητικών νομοσχεδίων που ψήφισε το ΚΙΝ.ΑΛ., “συγκυβερνώντας” ήδη με τη Ν.Δ. Η Ελληνική Λύση δεν θα συγκυβερνήσει, αλλά θα κυβερνήσει».newsbreak.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top