14-17 Απριλίου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ –Πότε θα εκλεγεί ο Τσίπρας από τα μέλη

bc6c1e6fb257146f09b046dded189d5a_L.webp

Εξόρμηση στελεχών σε όλη τη χώρα ετοιμάζει για το επόμενο διάστημα η Κουμουνδούρου

Από τις 14 έως τις 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας».

Το Συνέδριο έλαβε ολιγοήμερη αναβολή, καθώς δεν βρέθηκε υπήρχε ελεύθερη μεγάλη αίθουσα για την πραγματοποίησή του τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα διεξαχθεί στο Στάδιο του ΤάεΚβοΝτο στο Παλαιό Φάληρο, εφόσον η πανδημία το επιτρέψει δια ζώσης, με την ηγεσία του κόμματος να επεξεργάζεται και εναλλακτικούς (μικτούς) τρόπους διεξαγωγής του Συνεδρίου, αναλόγως της πορείας του κορονοϊού.

Εφόσον, πάντως, το παραπάνω χρονοδιάγραμμα δεν αλλάξει, η εκλογή του Αλέξη Τσίπρα από τα μέλη του κόμματος θα πραγματοποιηθεί λογικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Μαζί θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής, εφόσον το Συνέδριο υπερψηφίσει τη σχετική τροπολογία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης και της ψηφοφορίας της πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη η ηγεσία της Κουμουνδούρου αναμένεται να οργανώσει πρόγραμμα εξόρμησης των στελεχών του κόμματος ανά την Ελλάδα, όχι απλώς για εγγραφή νέων μελών, αλλά ως μια από τις δράσεις ενός συνολικότερου προγράμματος με στόχο την πτώση της κυβέρνησης και την πτώση πρόωρων εκλογών. 

https://www.ieidiseis.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top