Στην Θεσσαλονικη Μητσοτάκης – Κώστας Καραμανλής

mitsotakis-karamanlis.jpg

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, κανονική περιοδεία που θυμίζει προεκλογική περίοδο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην πρώτη του επίσκεψη μετά την παρουσία του στην ΔΕΘ του περασμένου Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός θα κάνει επισκέψεις σε σημεία τόσο της Α’ όσο και της Β’ Θεσσαλονίκης, με έμφαση στις υποδομές, ενώ θα έχει και συνάντηση με κομματικά στελέχη αλλά και βουλευτές της ΝΔ της Θεσσαλονίκης.

Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Στη Θεσσαλονίκη με τον πρωθυπουργό

Συγκεκριμένα με βάση τους σχεδιασμούς υπάρχουν ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επισκεφτεί μια εξαγωγική εταιρεία όπου εργάζονται πολλές γυναίκες και η οποία κατασκευάζει δίκτυα στη περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, στη συνέχεια θα παραστεί στην ορκωμοσία των νέων δικαστών στη Σχολή Δικαστών της Θεσσαλονίκης, θα επιθεωρήσει τα έργα που γίνονται στο λιμάνι για τη οδική σύνδεση του ΟΛΘ με την ΠΑΘΕ καθώς και το στρατόπεδο του Παύλου Μελά, ενώ στη συνέχεια θα κάνει αυτοψία στα οδικά έργα ανακατασκευής της γέφυρας του Αλιάκμoνα. Τέλος το μεσημέρι θα έχει συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με κομματικά στελέχη αλλά και με τους βουλευτές. Αυτό το τελευταίο έχει τη σημασία τους καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός θα τα πει από κοντά με τα κομματικά στελέχη της Θεσσαλονίκης.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν και υπουργικά στελέχη, καθώς

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top