Δήμος Βισαλτίας : Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Νιγριτινών Θεσσαλονίκης

272053771_363662768922424_3414061846905216206_n-768x576-1.jpg

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», σε οικογενειακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δημοσίων Σχέσεων Γιάννης Αδαμούδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Παπαθανασίου.

Ο Δήμαρχος χαιρετίζοντας την εκδήλωση έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά και τόνισε μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς η πανδημία μας απομάκρυνε για ένα διάστημα, αλλά δεν χαθήκαμε. Να είστε καλά να έχετε υγεία. Το Διοικητικό Συμβούλιο το γνωρίζει αλλά θα ήθελα να το επισημάνω και σε εσάς πως η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα κοντά σας. Ότι μπορούμε θα προσφέρουμε και εσείς ότι μπορείτε θα προσφέρετε στον τόπο σας. Να είστε καλά και του χρόνου πάλι να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κατσικαρίδης έκοψε τη βασιλόπιτα και μοίρασε τα κομμάτια. Τυχερό το κομμάτι που παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου για τους εργαζομένους. Πιτάκια μοιράστηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους με την τυχερή που κέρδισε το δώρο από τον Σύλλογο, την κυρία Καλλιόπη Γραβάλη.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top