ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Πρεμιέρα θεατρικής παράστασης Γης Αερικά

afisa-Γης-Αερικά.jpg

Τη νέα παραγωγή της Εταιρείας Θεάτρου Enigma “ΓΗΣ ΑΕΡΙΚΑ” θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Σερραίοι το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 9 το βράδυ, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια».

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα των Κ. Παλαμά, Ν. Καζαντζάκη & Η. Βουτιερίδη.
Στην παράσταση συνυπάρχουν τρεις διαφορετικές ηρωίδες: την Τρισεύγενη (από το ομώνυμο έργο του Κωστή Παλαμά), την Ηλιογέννητη (από το ομώνυμο έργο του Ηλία Βουτιερίδη) και τη Σμαράγδα (από το έργο Πρωτομάστορας του Νίκου Καζαντζάκη, που στηρίζεται στο δημοτικό ποίημα “Το Γεφύρι της Άρτας”). Η δραματουργική επεξεργασία έχει τη σφραγίδα της Αστερόπης Χαριτίδου, η σκηνοθεσία του Κυριάκου Δανιηλίδη. Παίζουν: Κυριάκος Δανιηλίδης, Κατερίνα Κασελίμη, Αστερόπη Χαριτίδου. Φωτογραφίες: Κατερίνα Καρούλια

Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .
Οι ανήλικοι θεατές 4 έως 17 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά κατά την είσοδό τους, εργαστηριακό τεστ με την μέθοδο PCR ισχύς 72ωρών, ή rapid test ισχύς 48ωρών ή self test τελευταίου 24ώρου. Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ERTNEWS

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top