Σέρρες : Κλείνει το κλειστο της κοιλάδας

teams_ikaroi_serron.jpg

 Με ανακοίνωση του ο ΟΠΑΚΠΑ κάνει γνωστό οτι στο τέλος του μήνα το κλειστό της κοιλάδας θα κλείσει για ένα μήνα περίπου προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του παρκέ και των μπασκετών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σας γνωρίζουμε ότι από 28.02.2022 έως και 24.03.2022 το κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων δεν θα διατίθεται για χρήση των αθλητικών συλλόγων τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες λόγω εγκατάστασης του εργολάβου για την αντικατάσταση του παρκέ και των μπασκετών.

Παρακαλούμε με δική σας ευθύνη να ενημερωθούν όλα τα τμήματα του συλλόγου σας, καθώς επίσης και οι αρμόδιες ομοσπονδίες του κάθε αθλήματος για αλλαγή έδρας διεξαγωγής των επίσημων αγώνων σας.

Προτεραιότητα των προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο Ομονοίας θα έχουν τα τμήματα των συλλόγων που τα πρωταθλήματα τους είναι σε εξέλιξη. Τα τμήματα των συλλόγων που έχουν αποκλειστεί από την επόμενη φάση του πρωταθλήματος ( εφήβων , νεανίδων, παίδων , κορασίδων) θα αφαιρεθούν οι ώρες προπόνησης για το διάστημα αυτό και θα τις κάνουν χρήση τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Οι Σύλλογοι θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση μεταξύ των τμημάτων τους και να προγραμματίσουν τις προπονήσεις τους.

Σε περίπτωση αδυναμίας εξεύρεσης ωρών για προπόνηση θα πρέπει να απευθύνεστε στον κ. Σαμαρά Ευάγγελο καταθέτοντας τις προτάσεις σας μέχρι 23.02.2022 για την έκδοση προσωρινού προγράμματος προπονήσεων για το κλειστό γυμναστήριο Ομονοίας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top