Σέρρες : Το ευχαριστώ των αστυνομικών σε Θεοδωρικάκο – Καραμανλή

-1.jpg

Μέσω της παρούσας επιστολής ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας,  εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών κ. Κώστα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ  και Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ τόσο για την ανακαίνιση και κτιριακή αναβάθμιση των Αστυνομικών Τμημάτων Βισαλτίας, Αμφίπολης, Ποροΐων, Τ.Σ.Φ. Προμαχώνα και της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών, όσο για την εποχιακή ενίσχυση του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα προς τη διαχείριση των αυξημένων τουριστικών ροών, ικανοποιώντας πάγια και χρόνια αιτήματα της Ένωσης μας, καθώς επίσης για την προώθηση και υποστήριξη των αντικειμενικών και δίκαιων προτάσεων μας προς  βελτίωση των συνθηκών εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού και της εξυπηρέτησης των πολιτών.      

      Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ για την υποστήριξη και αρωγή του στο εγχείρημα  ολικής ανακαίνισης της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών.

     Συνεχίζοντας, εκ του θεσμικού μας ρόλου, την ανάδειξη ζητημάτων και προβλημάτων που αφορούν το σύνολο των συναδέλφων μας, ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσετε να βρίσκεστε στο πλευρό μας με απώτερο και μοναδικό σκοπό την επίλυση τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο   

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Η Γενική Γραμματέας

  Ελπίδα  ΖΑΓΟΡΑ»

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top