ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Προκριματικοί αγώνες για τον πανελλήνιο διαγωνισμού μονολόγου

ese_contest_monologue-300dpi-1.jpg

Προκριματικούς αγώνες για την συμμετοχή στον πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνουν για την πόλη των Σερρών ο Δήμος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Στο διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι της Π.Ε. Σερρών, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.
Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος Σερρών συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Αστέρη Πολυχρονίδη (Ηθοποιό, Χορογράφο, Σκηνοθέτη), Αντωνία Θεοχαρίδου (Καθηγήτρια, Συγγραφέα και Εμψυχώτρια της Δημιουργικής γραφής) και Αστερόπη Χαριτίδου (Ηθοποιό – Δραματολόγο).
Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» μεταξύ 5 και 17 Απριλίου.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου στη διεύθυνση αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.
Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top