Σέρρες : Προκριματικοί αγώνες για τον πανελλήνιο διαγωνισμό μονόλογου επί σκηνής

-διαγωνισμός-μονολόγου-επί-σκηνής.jpg

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στην πόλη των Σερρών.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: κ. Αστέρη Πολυχρονίδη  (Ηθοποιό, Χορογράφο ,Σκηνοθέτη),
κ. Αντωνία Θεοχαρίδου (Καθηγήτρια, Συγγραφέα και εμψυχώτρια της Δημιουργικής γραφής) κ. Αστερόπη Χαριτίδου (Ηθοποιό – Δραματολόγο).

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο «Αστέρια» μεταξύ 5 και 17Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top