Σέρρες : Αναβολή της 4ης Συνάντησης του δικτύου space4people

b4af00244ba771c40f6f69ebf5db26bf_L.jpg

Αναβάλλεται για την προσεχή Τρίτη 1η Μαρτίου 2022 και για τις ώρες 12:00 -14:00, η 4η διαδικτυακή συνεδρίαση της Τοπικής Ομάδας Συντονισμού (ΤΟΣ) του έργου “Space4People” του Δήμου Σερρών. Οι τακτικές αυτές συναντήσεις έχουν σαν στόχο την σχεδίαση και την υλοποίηση δράσεων που θα αναβαθμίσουν τον δημόσιο χώρο της πόλης και θα τον κάνουν περισσότερο ελκυστικό.

Στα Μέλη της ΤΟΣ θα παρουσιαστεί η πρώτη προσέγγιση  του “Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης – Integration Action Plan”  και θα αναπτυχτούν οι παράμετροι και κυριότερα σημεία του. Επίσης θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν  οι τελικές προτάσεις για «Δράσεις Μικρής Κλίμακας – Small Scale Action», που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες κινητικότητας στην πόλη των Σερρών.

Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία στα Μέλη της ΤΟΣ θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των εταίρων του δικτύου “space4people”, της 3ης Διακρατικής Συνάντησης και των θεματικών Σεμιναρίων της προηγούμενης περιόδου που έγιναν διαδικτυακά.

Η συνάντηση των Μελών της Τοπικής Ομάδας Στήριξης, που οργανώνεται και αυτή τη φορά διαδικτυακά λόγω των προληπτικών μέτρων και των κανόνων προστασίας του covid-19, πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου “space4people” που υλοποιούν οι Σέρρες μαζί με άλλες εννέα (9) πόλεις από όλη την Ευρώπη με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας URBACT ΙΙΙ.

 Στην Τ.Ο.Σ. των Σερρών εκτός από τα Στελέχη των Τεχνικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών Δόμησης και του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, που είναι και οι συντονιστές του έργου, συμμετέχουν και εκπρόσωποι: της Δημοτικής Αρχής, της Μείζονος αντιπολίτευσης, της Τοπικής Κοινότητας των Σερρών, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σερρών, του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ, του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Σερρών, του Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών, της Α.Ε. των ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Σερρών, της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Σερρών, του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών και του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων νομού Σερρών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top