Δήμος Σερρών : Κουλουμα στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας

APOKRIES-KOYLOYMA-PALAZH.00_03_25_23.Still001.jpg

Μετά από δυο ολόκληρα χρόνια και πριν καλά καλά ο κορωνοϊος φύγει ο Δήμος Σερρών και πιο συγκεκριμένα η κοινωφελής επιχείρηση διοργανώνει κούλουμα στο πάρκο της Ομόνοιας προσφέροντας στον κόσμο, φασολάδα λαγάνα αλλά…και όλα τα παραδοσιακά εδέσματα. Προκειμένου να τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα μεταξύ των πολιτών θα υπάρχουν ακόμη και σεκιούριτι.

Κούλουμα όμως θα γιορταστούν και σε 15 χωριά του Δήμου Σερρών με τους πρόεδρους να παραλαμβάνουν το υλικό τους για το τραπέζι της καθαρής Δευτέρας από το κτήριο της ΚΕΔΗΣ. Και ενώ τα προηγούμενα χρόνια τα υλικά προσφέροντας ανάλογα με τον πληθυσμό φέτος τα πράγματα άλλαξαν και οι πρόεδροι έλαβαν υλικό λέγοντας απλά …πόσο κόσμο περιμένουν. Την όλη ευθύνη για την διοργάνωση θα αναλάβουν οι διοργανωτές.

Παράλληλα αποκριάτικες εκδηλώσεις θα υπάρχουν το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της πόλης με σκοπό να αλλάξει λίγο η διάθεση μικρών και μεγάλων. Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ ελπίζει πως παρά τις καιρικές συνθήκες που φαίνεται πως θα είναι δύσκολες, τελικά κάποιες στιγμές το πρωί θα βγει ο ήλιος και ο κόσμος θα διασκεδάσει.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top