Σέρρες : Η Ε.Γ.Ε τιμά τις γυναίκες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας

gepzvjpysm.jpg

Τις Σερραίες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά το κρίσιμο διάστημα της πανδημίας θα τιμήσει η ΕΓΕ Σερρών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022  στις 19:00 στο ΚΕΝΝΕDY Gastro and Coffee Bar – Μεραρχίας 46.

 8 Μάρτη: Ημέρα μνήμης και τιμής προς όλες τις γυναίκες: τις πρωτοπόρες γυναίκες του 1857 στη Νέα Υόρκη που εξεγέρθηκαν για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και ανθρώπινο ωράριο εργασίας, αλλά και τις γυναίκες κάθε εποχής και ιστορικής περιόδου που έδωσαν και δίνουν με μαχητικότητα και θυσίες τους μικρούς ή μεγάλους αγώνες τους. Είναι Hμέρα που σηματοδοτεί τον συνεχή

 αγώνα για την εξάλειψη των διακρίσεων, για τη βελτίωση της θέσης των γυναικών σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σε κάθε γωνιά του κόσμου.

 8 Μάρτη 2022:  Διαφορετική η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στον απόηχο της πανδημίας που συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές μας και να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή μας.Οι γυναίκες στο χώρο της υγείας στάθηκαν στην εμπροσθοφυλακή με αυταπάρνηση.Ταυτόχρονα στη σκιά ενός φρικτού πολέμου που μαίνεται με ολοένα αυξανόμενη ένταση. Η απειλή  για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ευρώπη είναι ξεκάθαρη.  Η εισβολή σε μια ανεξάρτητη χώρα είναι καταδικαστέα, ως καταπάτηση του ΔιεθνούςΔικαίου, όπως και κάθε προσπάθεια αλλαγής και επαναχάραξης των συνόρων.

“Η ΕΓΕ Σερρών  στο πνεύμα συνέργειας και αλληλεγγύης   για το έτος 2022 αναπτύσει συνεργασίες και τιμά φορείς στον τομέα εθελοντισμού” αναφέρει η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας στις Σέρρες, Διαμάντω Φραγγεδάκη.

https://www.serresparatiritis.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top