ΠΕ Σερρών : Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής και αφίσας

mathitikos-diagonismos-1024x320-1.jpg

Με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η FairLife L.C.C. προκηρύσσει τον Πρώτο Πανελλήνιο Mαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής και Αφίσας για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (Ελλάδα και εξωτερικό), με θέμα “Η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς άτμισμα”, κατά το σχολικό έτος 2021-2022. Με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η προθεσμία υποβολής των έργων παρατείνεται έως τις 30.03.2022.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FAIRLIFE L.C.C._ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ_ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ FAIRLIFE L.C.C _ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ_ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των νέων σε όλες τις σχολικές βαθμίδες για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος. Οι μαθητές συμμετέχοντας στο διαγωνισμό και προβάλλοντας τις πρωτότυπες ιδέες τους γίνονται ενεργοί πολίτες και γίνονται μέλος της ομάδας εφήβων-πρεσβευτών, που υλοποίησαν την πρώτη νεανική αντικαπνιστική εκστρατεία με τίτλο “14 λεπτά ζωής”.

Ο διαγωνισμός είναι ένα κάλεσμα να γίνει η πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς προϊόντα καπνού, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Είσαι Μαθητής;
Μάθε πώς θα λάβεις μέρος στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://fairlifelcc.com/i-proti-genia-xoris-kapno-xoris-atmisma/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top