Σέρρες : Η μακέτα του νέου σταθμού πυροσβεστικής

-ΣΕΡΡΏΝ1-1.jpg.webp

Με ανάρτησή του στο facebook, ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Ιωάννης Χατζόπουλος, παρουσιάζει πώς θα είναι το νέο πολυδύναμο και αναβαθμισμένο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, καθώς ολοκληρώθηκαν πλέον οι οικονομικές προσφορές του Διεθνή διαγωνισμού που προκηρύχθηκε

Συγκεκριμένα ο κος Χατζόπουλος αναφέρει

Το πυροσβεστικό σώμα αποτελεί μια πολύτιμη επιχειρησιακή δομή που η αποστολή του θα είναι όλο και πιο κρίσιμη τα επόμενα χρόνια εξαιτίας της κλιματικής κρίσης και των συνεχών επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Γι’ αυτό και η ενίσχυση του ,σε κάθε επίπεδο, είναι επιτακτική.
Σε αυτό περιλαμβάνονται και οι υποδομές, που ιδιαίτερα για τον Νομό Σερρών, όλοι γνωρίζουμε ότι η παρούσα κατάστασή τους είναι απογοητευτική.

Το νέο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών που ξεκινά να υλοποιείται έπειτα από αναμονή δεκαετιών, απαντά σε αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Να αποκτήσουν επιτέλους οι Σέρρες ένα πολυδύναμο και αναβαθμισμένο επιχειρησιακό κέντρο, μια σύγχρονη κτιριακή υποδομή, αντάξια της σημαντικότητας του ρόλου που καλείται να διαδραματίσει:

  • της προστασίας της ανθρώπινης ζωής,
  • της προάσπισης της περιουσίας των πολιτών
  • και της διασφάλισης του δασικού μας πλούτου.

Με έργα ουσίας για τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές θα αναβαθμίσουμε την χώρα μας και ιδιαίτερα τον τόπο μας.

Μετά την ολοκλήρωση των οικονομικών προσφορών του διεθνούς διαγωνισμού , στον οποίο συμμετείχαν 10 υποψήφιοι ανάδοχοι, ήρθε η στιγμή να δημοσιεύσω φωτορεαλιστικά σχέδια του νέου εμβληματικού κτιρίου της Πυροβεστικής των Σερρών.
Ioannis Chatzopoulos – Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top