Δήμος Σιντικης : Εκδήλωση από το κέντρο κοινότητας στο Γυμνάσιο Βυρώνειας

-1-1024x794-1.jpg

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Κοινότητας συνεχίζουν την πολυποίκιλη δράση τους. Αυτή τη φορά βρέθηκαν κοντά στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του Γυμνασίου Βυρώνειας, μετά από πρόσκληση του σχολείου, προκειμένου να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική δράση με θέμα «Διαπροσωπικές Σχέσεις – Χαρακτηριστικά και Ιδιότητες των Μαθητών/Εφήβων – Αυτογνωσία».

Μάλιστα, με ανάρτηση του στην ιστοσελίδα του, το Γυμνάσιο Βυρώνειας ευχαριστεί το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας και συγκεκριμένα τις εισηγήτριες της εκδήλωσης κα Μαρία Τσεκμέζογλου – Κοινωνική Λειτουργό και κα Βασιλική Φουδούλη – Ψυχολόγο για τη διαδραστική ομιλία που πραγματοποίησαν, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά.

Συγκεκριμένα αναφέρουν στην ανάρτησή τους:

«Την Τρίτη 22-2-2022 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Βυρώνειας η προγραμματισμένη εκπαιδευτική δράση με θέματα «Διαπροσωπικές σχέσεις – Χαρακτηριστικά και ιδιότητες των μαθητών/εφήβων – Αυτογνωσία» και στόχο τη βελτίωση των σχέσεων των εκπαιδευτικών με τους  μαθητές/τριες. Ευχαριστούμε πολύ τις εισηγήτριες: κα Τσεκμέζογλου Μαρία, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σιντικής και την κα Φουδούλη Βασιλική, ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σιντικής  για την ουσιαστική ενημέρωση και την επικοινωνία με τους μαθητές/τριες».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top