Δήμος Σιντικης : Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

IMG_20220317_114223-1024x461-1.jpg

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για να αποσταλεί, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στον Ουκρανικό λαό, αλλά και για τους πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα μας. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στα ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου, Νέου Πετριτσίου και Ροδόπολης, με την ανταπόκριση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Με τον συντονισμό και την επίβλεψη της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή» και Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης και Κέντρου Κοινότητας Ρούλας Αργυροπούλου, θα ετοιμαστούν τα τρόφιμα προκειμένου να μεταφερθούν στα σύνορα στον Προμαχώνα και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην Ουκρανία.

«Είμαστε περήφανοι για τους δημότες μας, οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή τη δράση αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου και τους ευχαριστώ για αυτό, όπως επίσης τον Δήμαρχο Σιντικής, υπό την καθοδήγηση του οποίου διοργανώθηκε η όλη προσπάθεια, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους και όλους όσοι συνέδραμαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο», τόνισε η κα Αργυροπούλου.

Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Νίκος Μόσχος προσέφερε πέντε (5) κουτιά γεμάτα παιχνίδια για τα παιδιά των προσφύγων, που εισέρχονται στη χώρα μας από τον Προμαχώνα, προκειμένου να κάνουν πιο ευχάριστη τη διαμονή των παιδιών του πολέμου στη χώρα μας. Ο Δήμος Σιντικής ευχαριστεί τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, τον Δήμαρχο Δημήτρη Νότα και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗ Εμμανουήλ Παππά Νίκο Μόσχο για αυτή τους την προσφορά.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top