Δήμος Σιντικής: Παραδόθηκαν τα τρόφιμα στη Δομή Φιλοξενίας στον Προμαχώνα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες

-ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ-ΟΛΟΙ.jpg

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η δράση συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας, που πραγματοποίησε ο Δήμος Σιντικής υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Φώτη Δομουχτσιδη και τον συντονισμό της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή» και Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης και Κέντρου Κοινότητας Ρούλας Αργυροπούλου.

Ήδη, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για τους πρόσφυγες που εισέρχονται στη χώρα μας από τον Προμαχώνα, χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των δημοτών και την κινητοποίηση δημοτικών συμβούλων και προέδρων, μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στον Διοικητή της Δομής Βασίλη Νικηφόρου από την κυρία Αργυροπούλου και την Αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Πρόνοια & Αγωγή» Ελένη Τσιντσάρη Λιόντα.

Τα τρόφιμα από το ΚΑΠΗ Σιδηροκάστρου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Σιδηροκάστρου Παναγιώτης Σαββίδης με προσωπικό του Δήμου.

Από το ΚΑΠΗ Νέου Πετριτσίου ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέου Πετριτσίου Αντώνης Ζλατίντσης και ο Πρόεδρος της Βυρώνειας Παύλος Ναζηρίδης.

Και από το ΚΑΠΗ Ροδόπολης προσωπικό του Δήμου υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Δ.Ε.Κερκίνης Κωνσταντίνου Νικηφόρου.

Πλέον, ακολουθεί το δεύτερο και τελευταίο στάδιο της όλης προσπάθειας, δηλαδή η συσκευασία των τροφίμων, τα οποία θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό για να τα μεταφέρει στην Ουκρανία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top