Σέρρες : Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου ( φωτο )

277305138_524449192379254_7074904113270046641_n.jpg

Με λαμπρότητα, πολύ κόσμο και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε σήμερα η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην πόλη των Σερρών.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν, για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χρόνια, μαθητές από όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, μέλη από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Νομού και τμήματα του στρατού.

.Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργος υποδομών και μεταφορών και Κώστας Καραμανλης ο οποίος μετά το πέρας της παρέλασης δήλωσε : Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜε μεγάλη τιμή εκπροσώπησα σήμερα την Ελληνική Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις στις Σέρρες για την Εθνική Επέτειο έναρξης της ελληνικής επανάστασης. Η σημαντική αυτή ημέρα μας υπενθυμίζει την συνεισφορά του τόπου μας στον αγώνα για την ανεξαρτησία και γι’ αυτό αποδίδουμε ξεχωριστές τιμές στον Σερραίο οπλαρχηγό της Μακεδονίας, Εμμανουήλ Παπά. Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΘΡΑΚΙΚΗ"Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται, στρατιωτική στολή και εξωτερικοί χώροιΗ προσφορά του και η θυσία του, τον κατατάσσουν ως μια από τις πιο ηρωικές και εμβληματικές μορφές του αγώνα για την ελευθερία. Χρόνια πολλά ΕλλάδαΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top