Δήμος Σιντικής : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις 02-03 Απριλίου στα Κάτω Ποροΐα.

-αγωνες-2-1024x712-1.jpg

Μια ιδιαίτερα σημαντική και συνάμα εντυπωσιακή αθλητική διοργάνωση καλείται να φιλοξενήσει ο Δήμος Σιντικής και δη η Δημοτική Ενότητα Κερκίνης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, την αθλητική τους περιβολή ετοιμάζονται να φορέσουν παραπάνω από 300 αθλητές πάλης, που θα επισκεφθούν το Δήμο μας από ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων στα στυλ «Ελευθέρας & Ελληνορωμαϊκής» που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο των Κάτω Ποροΐων το διήμερο στις 02-03 Απριλίου.

Οι παλαιστικοί αγώνες, θα έχουν ώρα έναρξης στις 12:00μ ενώ οι βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν τη Κυριακή 03/04 και ώρα 17:00μ.μ. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή και τη συνεπικουρία του Δήμου Σιντικής, της Αντιπεριφέρειας Σερρών, της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛ.Ο.Π) και του Παλαιστικού Συλλόγου Κερκίνης.

Το παραπάνω αθλητικό γεγονός, θα διεξαχθεί τηρουμένων των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων προς αντιμετώπιση του Covid-19, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top