Δήμος Σιντικής : 15η Στρατιωτική Άσκηση Εφέδρων στο Σιδηρόκαστρο

DELTIO-2-4-2022.02_07_50_13.Still007.jpg

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα διεξαγωγής του πανελλήνιου στρατιωτικού αγώνα δράσης που έλαβε χώρα στο Σιδηρόκαστρο από την Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Η άσκηση εφέδρων με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2022» διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου – Πέριξ των κατασκηνώσεων Άγιος Παύλος – όπου συμμετείχαν ομάδες που αποτελούνταν από οχτώ άνδρες {ομάδες πεζικού} και διαγωνίστηκαν σε στρατιωτικά αντικείμενα για 24 ώρες.

Πρόκειται για την 15η διαγωνιστική άσκηση, στην οποία συμμετέχουν 300 άτομα από Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος είναι η δοκιμασία των εφέδρων προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ικανός ένας Έφεδρος για να ανταπεξέλθει σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης.

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία

Η 15η διαγωνιστική άσκηση της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων διοργανώθηκε σήμερα στο Σιδηρόκαστρο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή. Στόχος είναι η δοκιμασία των εφέδρων προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ικανός ένας Έφεδρος για να ανταπεξέλθει σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης. Στη άσκηση συμμετείχαν συμμετέχουν 300 άτομα από Ελλάδα και Κύπρο.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top