Μουσικό Σχολείο Σερρών: Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μικρασιατική καταστροφή

.jpg

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σερρών (Μ.Σ.Σ.) σας προσκαλούν στην κεντρική ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του σχολείου, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Οι δύο συναυλίες μας αφιερώνονται στην Ειρήνη και στους Πρόσφυγες, καθώς και στη μνήμη του εκλιπόντα καθηγητή παραδοσιακής μουσικής του σχολείου, Χρήστου Καραμάνη.

Θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες, την Τετάρτη 13-04-2022 και την Πέμπτη 14-04-2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σερρών (μεγάλο Αμφιθέατρο). 

Ώρα έναρξης 20:00.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διάδοσης του COVID19. Οι θεατές θα προσέρχονται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή  νόσησης. Τα παιδιά 2-17 ετών με self test. Παρακαλούνται οι θεατές να προσέρχονται τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για τον έλεγχο των πιστοποιητικών και να φορούν μάσκα υψηλής προστασίας.

Λόγω της υγειονομικής κρίσης είναι απαραίτητη η προπώληση εισιτηρίων από το σχολείο. Υπεύθυνες προπώλησης : Δεμερτζή Χ., Τακουρίδου Δ., καθηγήτριες. 

Τη Δευτέρα 11-4-22 και ώρα 13:30-14:45 θα προπωλούνται εισιτήρια για το κοινό στον αύλειο χώρο του σχολείο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top