ΚΙΝΑΛ Σερρών : Παρόντες στην απεργιακή κινητοποίηση

.jpg

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σήμερα στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, αλλά και την ελληνική κοινωνία συνολικά.

Δήλωση Γραμματέα Ν.Ε ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Τρέντσιου: Βρεθήκαμε δίπλα στους ανθρώπους των καθημερινών αγώνων και της βιοπάλης, για να στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα τους. Με την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις και την ενεργειακή κρίση να δημιουργούν νέες ακραίες δυσκολίες και συνθήκες φτωχοποίησης θεωρούμε αναγκαίο να στηριχθούν άμεσα αυτοί που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες που το έχουν ανάγκη, στους μη προνομιούχους, στους ανθρώπους του μόχθου. Οι κοινωνικές αυτές ομάδες ήταν για πάρα πολλά χρόνια τα σπλάχνα του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος, άλλωστε εμείς είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας που τις υπηρέτησε με σεβασμό και αξιοπρέπεια και έδωσε στους ανθρώπους αυτούς και τις οικογένειές τους τη δυνατότητα της κοινωνικής ανέλιξης. Τώρα που το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και δυναμώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, επιστρέφουν μαζί του και η παραγωγή πολιτικής για τους πολλούς κι όχι για τους λίγους, επιστρέφει μαζί του η πραγματική ελπίδα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top