Σέρρες : Πλήθος σωματείων στην απεργιακή κινητοποιήση στην πλατ. Ελευθερίας

.png

Στις 6.4.2022, στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 π.μ. στην πόλη των Σερρών έδωσαν απεργιακό ραντεβού σωματεία και φορείς  για να ενώσουν τις φωνές τους απέναντι στην λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης, απέναντι στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία καταγγέλλοντας και καταδικάζοντας την κυβέρνηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο πόλεμο. 

Στην συγκέντρωση βρίσκοντας το Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑΣ Ν. Σερρών, Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Ν. Σερρών, Σωματείο επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών, Σύλλογος εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Ν. Σερρών, Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών, Σύλλογος κινητικά αναπήρων Ν. Σερρών, Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών,  Δημοκρατικός σύλλογος γυναικών Ν. Σερρών καθώς και πλήθος κόσμου.

Τον λόγο έλαβε για σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών, ο Βαγγελής Παπαμηχάλης εκ μέρους των νοσοκομειακών γιατρών, Ο Λευτέρης Κατερτζόγλου από τους εργαζομένους ΟΤΑ, ο Γιάννης Χουβαρδάς από τον Σύλλογο κινητικά αναπήρων Ν. Σερρών  και η Αμπαλάκη Κατερίνα από τον Δημοκρατικό Σύλλογο γυναικών Ν. Σερρών.

Την Κεντρική ομιλία  της απεργιακής συγκέντρωσης την εκφώνησε Ο Νίκος Καρύδας μέλος του ΔΣ εμποροϋπαλλήλων κ εργαζομένων σε πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ. Μέσα από την κεντρική ομιλία ανέδειξε την σοβαρή εμπλοκή της Χώρας σας στο πόλεμο Ρωσία – Ουκρανία καταδικάζοντας την στάση της κυβέρνησης. Έκανε λόγο για την ακρίβεια που έχει πλήξει όλα τα λαϊκά νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες . Δόθηκε κλιμάκωση του αγώνα για την 1 Μάη.

Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑΣ Ν. Σερρών

Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Ν. Σερρών

Σωματείο επεξεργασίας μετάλλου Ν. Σερρών      

Σύλλογος εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Ν. Σερρών 

Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών

Σύλλογος κινητικά αναπήρων Ν. Σερρών

Δημοκρατικός σύλλογος γυναικών Ν. Σερρών

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top