Σύριζα Σερρών : 43 συμμετέχουν στο συνέδριο ( όλα τα ονόματα )

siriza-1021x580-1.jpg

Ολοκληρώθηκε την  Κυριακή 3 Απριλίου, η προσυνεδριακή διαδικασία, με την εκλογή των αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που θα διεξαχθεί από 14 μέχρι 17 Απριλίου στο γήπεδο Taekwondo στο Π. Φάληρο στην Αθήνα.

Τόσο στις Συνελεύσεις που προηγήθηκαν, τον πλούσιο και σε βάθος διάλογο που διεξήχθη, όσο και στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 2 και 3 Απριλίου, η συμμετοχή των μελών ήταν ιδιαίτερα μαζική, με αποτέλεσμα την εκλογή του μέγιστου αριθμού των 43 αντιπροσώπων, από τις τρεις Οργανώσεις Μελών του Νομού Σερρών.

Το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα είναι συνέδριο συνέχειας και τομής που θα θέσει τις βάσεις για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ με την κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή. Για ένα κόμμα μαζικό, δημοκρατικό, ανανεωμένο στελεχιακά, ελκυστικό λειτουργικά και ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, για τη μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές. Για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία σε μια περίοδο που, δυστυχώς, εκ νέου χειμάζεται

Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε πρώτιστα τα μέλη μας, τις γυναίκες και τους άντρες της οργάνωσης Σερρών για τη  μεγάλη προσέλευση στις κάλπες.

Σημειώνουμε ότι η προσέλευσή των μελών ήταν υπερδιπλάσια από αυτή στις εκλογές αντιπροσώπων του 2016. Τους ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση που μας δίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν για να απαλλαγεί η κοινωνία από τη χειρότερη κυβέρνηση μετά τη μεταπολίτευση.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Σερρών  θέλει επίσης να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια στους Σαράντα τρεις  εκλεγμένους αντιπροσώπους από το νομό μας για την εκλογή τους στο 3ο Συνέδριο του κόμματός μας. Η εκλογή τους αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη υποχρέωση. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη ώστε να βοηθήσουν στις εργασίες του Συνεδρίου.

Αναλυτικά εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά:

 

Το Γραφείο τύπου της Ν.Ε. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top