Απόλλων Παραλιμνίου : Αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής

uapkfmjowk.jpg

Αναβλήθηκε για 2η φορά η 22η και τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έτσι αντί για Κυριακή 10 Απριλίου, τα ματς της τελευταίας στροφής θα γίνουν την Τετάρτη 13.

Αυτή τη φορά η αναβολή αφορά την υπόθεση της Αλεξανδρούπολης FC και το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει ασκήσει και δεν έχει βγει. Θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση της ΕΠΟ να κάνει δεκτή την ένταση της Δόξας Δράμας οι Εβρίτες χάνουν το ματς με την Αναγέννηση Πλαγιάς στα χαρτιά και θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 550 ευρώ. Σε αυτή την απόφαση άσκησαν έφεση.

Από την στιγμή που το αποτέλεσμα της έφεσης λοιπόν δεν βγήκε μέχρι και χθες, η απόφαση της Ομοσπονδίας για αναβολή κρίνεται σωστή καθώς δεν θα μπορούσαν οι ομάδες να αγωνιστούν έχοντας την συγκεκριμένη εκκρεμότητα που είναι πιθανό να κρίνει την παραμονή κάποιων ομάδων στην κατηγορία.

Από την άλλη βέβαια είναι δεδομένη η καθυστέρηση του αποτελέσματος της έφεσης. Αν το αποτέλεσμα είχε βγει τουλάχιστον χθες Παρασκευή δεν θα χρειαζόταν να πάμε σε νέα αναβολή, πράγμα που σαφώς ισούται με ταλαιπωρία για τις ομάδες καθώς μιλάμε για σωματεία με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουν τις δουλειές τους και θα πρέπει να αλλάξουν και πάλι ολόκληρο το πρόγραμμα τους. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους διαιτητές και για όλους τους εμπλεκόμενους.

Update: Η επίσημη απόφαση της ΕΠΟ

“Αναβλήθηκαν, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, οι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 10/4 αγώνες του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, λόγω μη έκδοσης τελεσίδικης απόφασης από την αρμόδια επιτροπή σε υπόθεση στην οποία εμπλέκονται ομάδες του συγκεκριμένου ομίλου.

Τα παρακάτω παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής ορίστηκαν να διεξαχθούν την Τετάρτη 13/4.

Θερμαϊκός Θέρμης – Ορφέας Puma Ξάνθης (Δημ. Γηπ. Θέρμής ώρα 16.00)
Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Πλαγιάς (Γηπ. Αγροτικού Αστέρα «Δ. Κοντικάκης» ώρα 16.00)
Εθνικός Σοχού – Δόξα Δράμας Γ.Σ. (Δημ.Γηπ. Σοχού ώρα 16.00)
Πανδραμαϊκος Α.Ο. – Νέστος Χρυσούπολης (Δημ. Γηπ. Ξηροποτάμου Δράμας ώρα 16.00)
Απόλλων Παραλιμνίου – Π.Ο. Αλεξανδρούπολης (Γηπ. Παραλιμνίου Σερρών ώρα 16.00)
Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου (Γηπ. Γενησέας Ξάνθης ώρα 16.00)”

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top