Δήμος Σερρών : Διανομή 307 διατακτικών επιταγών σε οικονομικά ευπαθείς οικογένειες

87a7ff7a4a8fb0e9da560f1cfab2bbd7_L.jpg

O Δήμος Σερρών στηρίζει τους ευάλωτους συμπολίτες μας τις εορτές του Πάσχα προχωρώντας μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας στη διανομή 307 διατακτικών επιταγών αξίας 50 ευρώ έκαστη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη για την αγορά βασικών ειδών διατροφής.

«Ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες όλο το χρόνο με μία σειρά από ενέργειες και δράσεις.

Τις άγιες αυτές ημέρες δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες του Δήμου μας διασφαλίζοντας τη συνέχιση της δράσης της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας για τις διατακτικές επιταγές παρά τα αυστηρά κριτήρια που έχουν καθοριστεί.

Με αυτή τη δράση ολοκληρώνουμε τη διανομή περισσότερων από 2.000 διατακτικών σε συνδημότες μας από την αρχή της θητείας μας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την παράδοση των διατακτικών στους ωφελούμενους σήμερα Μ.Δευτέρα στον χώρο των Β΄ΚΑΠΗ παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Σωτηρίας Πάνου – Αναστασιάδου.

Από την πλευρά της η κυρία Πάνου – Αναστασιάδου δήλωσε:

«Μέσα από ένα στρατηγικό πλάνο με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σερρών, αναπτύσσουμε οργανωμένες δράσεις που αγγίζουν όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας (ευάλωτες οικονομικά ομάδες, μονογονεϊκές, προγράμματα για τα παιδιά) με ουσιαστικές πράξεις αυθεντικής προσφοράς.

Αυτό το Πάσχα 307 αδύναμοι συνδημότες μας ανακουφίζονται με τις διατακτικές. Και συνεχίζουμε με ανάλογες δράσεις».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top