Σέρρες : Εκδήλωση συλλόγου τριτέκνων

-1-1068x600-1.jpg

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση του Συλλόγου των Τριτέκνων Σερρών. Η εκδήλωση ξεκίνησε  με την ηθική και χρηματική επιβράβευση των οικογενειών που απέκτησαν το τρίτο τους παιδί και έγιναν μέλη του Συλλόγου το 2021 ενώ ακολούθησε η βράβευση των φοιτητών μελών των οικογενειών του Συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των πανεπιστημίων της χώρας.

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύλλογος Τριτέκνων παρέδωσε υποστηρικτικό υλικό σε Ιδρύματα του Νομού – Νοσοκομείο Σερρών, Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, Ιατρείο Πρώτης, ΚΕΠΕΠ – Κέντρο Περίθαλψης Παιδιού Σιδηροκάστρου Ίδρυμα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες – ως αποτέλεσμα της δράσης συλλογής πλαστικών καπακιών.

Στην εκδήλωση το ΔΣ του Συλλόγου τίμησε τη μνήμη του γραμματέα του Συλλόγου της τελευταίας τριετίας Κωνσταντίνου Καλογιαννίδη που έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο Δεκέμβριο δίνοντας στην οικογένειά του ένα ενθύμιο μνήμης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Γενική Συνέλευση όπου έγινε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του τελευταίου τριμήνου του 2021 και  κλήρωση δωροεπιταγών για τα μέλη για αγορές από σούπερ μάρκετ της πόλης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top