«Πυρά» Καρανίκα για αριστερή ελίτ που θέλει μόνο οφίτσια

karanikas.jpg

Αερολόγους, δημαγωγούς και αριστερή ελίτ, που θέλει μόνο οφίτσια, χαρακτηρίζει τους συντρόφους του ο Νίκος Καρανίκας. Ενα κείμενο «γροθιά» στους «ομπρελικούς» έγραψε ο φίλος και παλιός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Παρακολουθώντας το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος του οποίου είναι και ο ίδιος, κατακεραυνώνει όλους όσοι πήγαν κόντρα στον πρόεδρο Τσίπρα, κατηγορώντας τους ότι έγιναν «αριστερή αριστοκρατία»!

«Αριστερά είναι να καταθέτεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τον κόσμο και όχι να κάνεις θόρυβο για να σε προσέξουν επειδή σε ξεπέρασε η πραγματικότητα. Αριστερά δεν είναι η αριστοκρατία των στελεχών που φανατίζουν τα μέλη, απειλώντας ένα συνέδριο ότι θα αποχωρήσουν επειδή δεν πέρασε το δικό τους… και τελικά να μην αποχωρούν. Αριστερά δεν είναι η ατομική φιλοδοξία κάποιων στελεχών. Αριστερά δεν είναι η γενικευμένη αερολογία της Ιστορίας, ούτε και ο δημαγωγικός, αόριστος σοσιαλισμός. Αριστερά δεν μπορεί και δεν είναι η αριστοκρατία των στελεχών που δημιούργησαν για τον εαυτό τους την ελίτ της Αριστεράς, που σνομπάρει τον απαίδευτο λαό μας γιατί τον θεωρεί ανίκανο και ανάξιο να είναι μέλος και στέλεχος της Αριστεράς» είπε ο Νίκος Καρανίκας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top