Σέρρες: Σοκ – 300 με 400 διακοπές ρεύματος το μήνα

dei_rolio.jpg

ε απόγνωση έχει φέρει τα νοικοκυριά η ραγδαία αύξηση της τιμής της ενέργειας με αποτέλεσμα οι διακοπές ρεύματος σε σπίτια και επιχειρήσεις μόνο για το νόμο Σερρών να έχουν αυξηθεί κατά 100%. Δηλαδή ενώ μέχρι τον Αύγουστο οι διακοπές ανερχόταν μηνιαίως τις 150, τώρα έχουν ξεπεράσει τις 300. Τα αιτήματα των παροχών ρεύματος προς των ΔΕΔΔΗΕ αυξάνονται κατά πολύ με τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στις Σέρρες κ. Δημήτρη Πολυμερη να εξηγεί πως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι τεχνική εταιρεία και καμία σχέση δεν έχει με τις εταιρείες ρεύματος. Από τις διακοπές ρεύματος τα περισσότερα αιτήματα αφορούν σπίτια.

Ο κ. Πολυμέρης ανέφερε επίσης πως από αυτους στους οποίους τα συνεργεία προσχωρούν σε διακοπή ηλεκτροδότησης , περίπου το 70% προχωρά σε επανασύνδεση .

Το θέμα των διακοπών και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτές είναι πολύ δύσκολο γιατί πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, όπως ηλικιωμένους, ανθρώπους με προβλήματα αναπηρίας, πολυμελής οικογένειες… αλλά δυστυχώς πρέπει να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να μπορούνε να βάλουνε πάνω από όλα την ανθρωπιά.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top