Σέρρες : Ημερίδα με θέμα -Αγροτική Οικονομία και Ανάπτυξη

dipae_eisodos.jpg

Ημερίδα με θέμα «Αγροτική Οικονομία και Ανάπτυξη, Ευκαιρίες και Προοπτικές» και τη συμμετοχή εκλεκτών προσκεκλημένων διοργανώνει το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, ώρα 11.00, στο κεντρικό αμφιθέατρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών.

Η ημερίδα αυτή εντάσσεται σε έναν κύκλο αντίστοιχων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο Τμήμα εδώ και ένα χρόνο, και σχετίζονται με το επιχειρείν. Επικεντρώνεται στην αγροτική οικονομία και επιχειρηματικότητα, καθώς και στις ευκαιρίες που υπάρχουν για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του χώρου στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές.

ΣΕΡΡΕΣ: Ημερίδα για την Αγροτική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγική τοποθέτηση της πρώην Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, νυν κοινοβουλευτικής εκπροσώπου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινής Αραμπατζή, καθώς και εισηγήσεις των δύο κεντρικών ομιλητών της εκδήλωσης, Δρ. Σταμάτη Αγγελόπουλου, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου και Καθηγητή Χρηματοδότησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Παναγιώτη Τσινάβου, επιχειρηματία, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης, καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή στο κοινό. Θα δοθούν ηλεκτρονικές βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά του COVID-19.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top