Σέρρες: Οι «Σερραίες μανούλες» και η ΚΕΔΗΣ τίμησαν την ημέρα της μητέρας

watermarked-kentriki-serres-manoyles-1068x801-1.jpg

«Γέμισε» χρώματα και χαμόγελα η πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών στην 10η γιορτή της Μητέρας που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος «Σερραίες μανούλες» και η ΚΕΔΗΣ Σερρών.

Η φετινή γιορτή, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη με τις Σερραίες μανούλες να φτιάχνουν 1000 οριγκάμι γερανούς με στόχο να στείλουν παντού το μήνυμα «Η Ειρήνη είναι Μητέρα όλων μας».

Μικρά και μεγάλα παιδιά απασχολήθηκαν δημιουργικά από τα Κ.Δ.Α.Π της ΚΕΔΗΣ, χόρεψαν και τραγούδησαν, βγήκαν φωτογραφίες, κέρασαν τους καλεσμένους ενώ υπήρχε κι ένας κουμπαράς για την ενίσχυση του Συλλόγου φίλων εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών.

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου. Ο κόσμος ήρθε, συμμετείχε στη γιορτή μας κι εμείς προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε τη θετική ενέργεια και τη χαρά που έχουμε σε όλους», είπε στην ΕΡΤ Σερρών η πρόεδρος του συλλόγου «Σερραίες μανούλες» Βάσω Πέτσα, ενώ για το πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος της μητέρας τη σημερινή εποχή υπογράμμισε «είναι πολυδιάστατος ο ρόλος γιατί πρέπει να συνδυάσουμε εργασία, σπίτι, οικογένεια και δραστηριότητες αλλά με προγραμματισμό όλα γίνονται».

ERTNEWS.GR

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top