Δήμος Σιντικής : Έφτασε στα Οχυρά Ρούπελ ο μαραθωνοδρόμος Γεώργιος Ζαχαριάδης

-2.jpg

Με την κούραση να είναι έκδηλη αλλά τη συγκίνηση ακόμα μεγαλύτερη, ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γεώργιος Ζαχαριάδης κατέφθασε στο τερματισμό του μαραθωνίου σήμερα το πρωί, που ήταν το μνημείο των ηρώων πεσόντων στο Ρούπελ.

Η διαδρομή των 126χλμ από το Σκρα στο Ρούπελ διήρκησε σχεδόν 24 ώρες, με τον ίδιο να είναι περήφανος που κατάφερε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο τη δόξα των Ελλήνων προγόνων μας.

Ο ίδιος, συγκινησιακά φορτισμένος, τόνισε ότι «η διαδρομή αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για την λευτεριά της πατρίδας μας, αλλά και στην αδερφή του που κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας έφυγε απρόσμενα από τη ζωή».

Καθ’ όλη την διάρκεια του μαραθωνίου, ο Δήμος Σιντικής με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ιωάννη Τορουνίδη, του προσέφερε τρόφιμα πρώτης ανάγκης, νερά και τονωτικά ροφήματα συνεισφέροντας επίσης στην διαμονή και την ασφαλή του πορεία.

«Η συμπαράσταση στον αθλητή αποτελούσε αδιαπραγμάτευτο χρέος μας και του υποσχόμαστε πως η Σιντική θα έχει πάντα ανοιχτές τις αγκαλιές της για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει με χαρά τις δράσεις του μαραθωνοδρόμου Γιώργου Ζαχαριάδη» υποστήριξε ο Ιωάννης Τορουνίδης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top