Σύριζα Σερρών : Ο οδικός χάρτης των εκλογών ( όλα τα εκλογικά κέντρα )

2020-11-16_140859.jpg

Στις 15 Μαΐου και στις κάλπες που θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,νικημένη πρέπει να βγει η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη και το σύστημα διαπλοκής  που αυτή εκπροσωπεί. Νικητές πρέπει να βγούμε όλοι εμείς που βιώνουμε τις συνέπειες των πολιτικών της ΝΔ, όλοι εμείς που διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή.
Αναγκαία  προϋπόθεση για τη νίκη αυτή που θα φέρει την πολιτική αλλαγή είναι η μαζική συμμετοχή. Αυτό είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα στη μεγάλη και ανοιχτή μάχη που έχουμε μπροστά μας για να ξεμπερδεύουμε από αυτό το καθεστώς και να πάρουμε ανάσα.
Όλοι και όλες που θα συναντηθούμε στην κάλπη της 15ης Μαΐου δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα, τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό. Όλοι και όλες μπορούμε από την Κυριακή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναγράψουμε από κοινού το επόμενο κεφάλαιο για την χώρα με βασικά συστατικά την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας, τους προοδευτικούς πολίτες.
Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης συσπείρωσης όλων εκείνων που ο μισθός τους τελειώνει πριν βγει ο μήνας, που παίρνουν 400 ευρώ σύνταξη και πρέπει να δώσουν 500 ευρώ για ρεύμα, που προσπαθούν να κρατήσουν με κόπο ανοιχτές τις μικρές τους επιχειρήσεις, που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους και βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, που στον εφιάλτη της πανδημίας είδαν ανθρώπους να χάνονται, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν. Όλοι αυτοί θα στείλουν πίσω τον λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλοι και όλες αυτές είναι το κινούμενο πλήθος της κοινωνικής αλλαγής. Το πλήθος της επιθυμίας για δημοκρατία. Το πλήθος της νέας αρχής.
Στην  Π.Ε.  Σερρών,  νέα και παλαιότερα μέλη ψηφίζουμε σε 7 εκλογικά κέντρα  με 14 εκλογικά τμήματα, που θα λειτουργούν σε όλους τους Δήμους του νομού.
Δικαίωμα να ψηφίσουν για πρόεδρο του κόμματος τον Αλέξη Τσίπρα έχουν όλα τα μέλη αλλά και όσοι έλθουν εκείνη τη μέρα στην κάλπη, σε οποιοδήποτε μέρος της Κεντρικής Μακεδονίας ή της υπόλοιπης χώρας, και εγγραφούν ως νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.
Σε ξεχωριστή κάλπη γίνεται η εκλογή των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως τις 21 Μάρτη 2022. Για την ανάδειξη των 34 μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής από την Κεντρική Μακεδονία τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν σε οποιαδήποτε εκλογικό τμήμα του Ν. Σερρών , καθώς και των υπόλοιπων νομών της Κεντρικής Μακεδονίας .
Η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας ισχύει και για τα παλιότερα μέλη.
Αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο ν. Σερρών είναι τα κάτωθι:


Την Κυριακή 15 Μαΐου καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες των Σερρών , να προσέλθουν στις τοπικές κάλπες, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που τους παίρνουν την ζωή μέσα από τα χέρια. Μαζί μπορούμε να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια Προοδευτική Κυβέρνηση.
Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έφτασε. Γινόμαστε όλοι και όλες συμμέτοχοι.
Στις 15 Μαΐου
Ψηφίζουμε όλοι!
Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top