Δήμος Σιντικής: Παρέλαση αναβιωτών και χοροεσπερίδα 1940s «μάγεψαν» τον κόσμο ( φωτο )

-ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ-1024x225-1.png

Δύο από τις εκδηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν τον ενθουσιασμό του κόσμου, που βρέθηκε στο Σιδηρόκαστρο το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 ήταν η Ρετρό Παρέλαση των αναβιωτών και η Χοροεσπερίδα 1940s.

Οι αναβιωτές, φορώντας ρούχα και στολές της εποχής, μαζί με τρεις αυθεντικές γερμανικές μηχανές του Β’ ΠΠ παρήλασαν στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο του Σιδηροκάστρου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Η παρέλαση κατέληξε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σιδηροκάστρου, στον αύλειο χώρο της οποίας πραγματοποιήθηκε η Χοροεσπερίδα 1940s. Ο χρόνος γύρισε πίσω, όπου η ομάδα των Jitterbugs Skg ξεσήκωσε τον κόσμο, παρουσιάζοντας χορούς της εποχής, υπό τις μελωδίες του συγκροτήματος «Γραμμόφωνο».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης απένειμε τιμητικές πλακέτες σε όλες τις αναβιωτικές ομάδες, ευχαριστώντας τα μέλη τους, που για ακόμη μια φορά, συμμετείχαν με θέρμη στις εκδηλώσεις «ΡΟΥΠΕΛ 1941-Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ».

Και οι δύο εκδηλώσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον τοπικών φορέων, εκλεκτών καλεσμένων, αλλά και πλήθος κόσμου, με τον Δήμαρχο Σιντικής να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν, αλλά και παρευρέθηκαν σε αυτές, κλείνοντας από τώρα ραντεβού για το 2023!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top