Σέρρες : Φιλικός αγώνας παλαιμάχων Πανσερραϊκού – ΠΑΟΚ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

palaimaxoi-696x461-1.jpg

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και του φιλανθρωπικού της έργου, η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 06 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Οι Σερραίοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε στο γήπεδο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, τόσο της πρόσφατης ιστορίας τους, όσο και ακόμη παλαιότερους, να αγωνίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση του “Συλλόγου Γονέων ,Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, « Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»”.

Ο Σύλλογος έχει ιδρυθεί από το 2007  και σκοπός του είναι η ενημέρωση και στήριξη των Οικογενειών των Ατόμων με Αυτισμό και ευαισθητοποίηση των φορέων και της Τοπικής Κοινωνίας μας για τη φύση και τα προβλήματα που περιβάλουν αυτή την αναπτυξιακή διαταραχή. Αρωγοί αυτής προσπάθειας είναι επιστημονικοί φορείς, ειδικοί θεραπευτές ,ψυχολόγοι, παιδοψυχίατροι και όλοι όσοι εντάσσονται σε αυτό το αντικείμενο. Ο Σύλλογος από το 2015 στεγάζεται στο παραχωρηθέν από το Δήμο Σερρών κτίριο ,στο Κάτω Μητρούσι και λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠΜΕΑ).

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top