Δήμος Σιντικής : Με λαμπρότητα εορτάστηκαν οι Άγιοι Κωνσταντίνος & Ελένης

6-1024x768-1.jpg

Η περίλαμπρη εορτή των Ισαποστόλων Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης εορτάστηκε με δέοντα τρόπο στον Δήμο Σιντικής! Οι ενορίες του Ακριτοχωρίου, της Λιβαδιάς και της Καστανούσας υποδέχθηκαν πλήθος Χριστιανών που κατέκλυσαν τις εκκλησίες και πανηγύρισαν την ημέρα δόξης των Μεγάλων Αγίων της Χριστιανοσύνης.

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Σιδηροκάστρου κ.κ Μακαρίου, σε πνεύμα εορταστικό, αφήνοντας μια διετία περιορισμών και καταπίεσης οι πιστοί γέμισαν τους ναούς και τις πλατείες που πραγματοποιήθηκε η λιτανεία της εικόνας.

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης παρευρέθηκε στο Ακριτοχώρι που ακολούθησε η εκδήλωση μνήμης για την Ποντιακή Θρησκευτική παράδοση πλαισιωμένος από τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Δ.Ε Πετριτσίου Αντώνιος Ζλατίντσης και τον Δημοτικό Σύμβουλο Λεωνίδα Νικολάου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Μαυροφρύδης έδωσε το παρών στην Λιβαδιά, ενώ εκεί ήταν και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΣΙ» Ιωσήφ Παναγιωτίδης με τον σύμβουλο τους Θεολόγη Λαζαρίδη.

Τέλος, στην Καστανούσα εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής ήταν η Πρόεδρος του Ν.Π. «Πρόνοια & Αγωγή» Σταυρουλα Αργυροπούλου που έχει και καταγωγή από Καστανούσα, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Λεωνίδας Λεωνάκης, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σταθης Ζαπριδης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top