Σέρρες: Διαμαρτυρία για αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος

34.jpg

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στις Σέρρες πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε Σερρών σήμερα στις 10.30 με κατοίκους και μέλη του παραρτήματος του σωματείου από το Φλάμπουρο Σερρών που διαμαρτύρονται για υπερβολικά υψηλούς λογαριασμούς που τους χρέωσαν για το ρεύμα σε όλο το χωριό.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σερρών Γιώργος Φιλιούσης είπε πως “είναι αδύνατον οι άνθρωποι αυτοί να εξοφλήσουν του υπέρογκους λογαριασμούς, διότι είναι χαμηλοσυνταξιούχοι και το ποσό του λογαριασμού ξεπερνά κατά πολύ και τη σύνταξή τους”.

Ο κ. Φιλιούσης ενδεικτικά ανέφερε πως ήρθε λογαριασμός 814 ευρώ σε συνταξιούχο των 600 ευρώ, επίσης σε κατάκοιτη γυναίκα που παίρνει σύνταξη 300 ευρώ ήρθε λογαριασμός 998 ευρώ, ενώ σε άλλο συνάδελφό τους συνταξιούχο, που πλήρωνε περίπου 150 ευρώ του ήρθε λογαριασμός 598 και παίρνει σύνταξη 650 ευρώ.
Σε απόγνωση οι συνταξιούχοι από το Φλάμπουρο, μαζί με συναδέλφους τους από το Σωματείο θα ζητήσουν όπως είπε ο κ. Φιλιούσης από τον Δ/ντη της ΔΕΔΗΕ Σερρών να γίνει μια ρύθμιση και να μην υπάρξει διακοπή ρεύματος.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top