Δήμος Σιντικής: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου

-ΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ-1024x461-1.jpg

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης κ.Γιάννη Τορουνίδη, επισκέφτηκε την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 το Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής εσωτερικών χώρων υγιεινής.

Με βάση την ενημέρωση που είχε από τον επιτόπου μηχανικό του έργου κ.Κώστα Σαββίδη, οι εργασίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες και να βαφτεί ο χώρος.

Ο Φώτης Δομουχτσίδης δήλωσε ότι δίνεται λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου, προσθέτοντας ότι η Δημοτική Αρχή προχωρά σε μία σειρά ενεργειών για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου, ενώ την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Αντιδήμαρχος κ.Γιάννης Τορουνίδης.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου κ.Δημήτρης Ζωηρός ευχαρίστησε τον Δήμο, τον Δήμαρχο Σιντικής και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, καθώς όπως είπε, ήταν επιτακτική η ανάγκη κατασκευής των εσωτερικών χώρων υγιεινής, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, δεδομένου ότι οι χώροι υγιεινής είναι εκτός του σχολικού κτιρίου.

Συγκεκριμένα κατασκευάστηκε προσθήκη στο υπάρχον σχολικό κτίριο, που περιλαμβάνει τρία (3) WC αγοριών, τρία (3) WC κοριτσιών και δύο (2) WC για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 130.000 με χρηματοδότηση από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και τη ΣΑΤΑ και περιλαμβάνει και την αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του κτιρίου, που στεγάζεται το 4ο Νηπιαγωγείο Σιδηροκάστρου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top