Δήμος Σιντικής : Μεγάλη επιτυχία στο Belles Historic Trail στο Νέο Πετρίτσι

285563201_550915690046626_6727183269748917512_n-1.jpg

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας ορεινού δρόμου Belles Historic Trail που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο νέο Πετρίτσι Σερρών. Οι συμμετοχές, περισσότεροι από 200 δρομείς ορεινών διαδρομών και στις δύο κατηγορίες, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ άφησαν ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες θέτοντας τις βάσεις για να γίνει η διοργάνωση θεσμός. 

Την ιδέα του αγώνα στις ορεινές διαδρομές του Μπέλες, πάνω από το Νέο Πετρίτσι, «αγκάλιασε» ο πολιτιστικός σύλλογος Νέου Πετριτσίου και με την ενίσχυση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και χορηγών η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία. Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή εθελοντών από το Νέο Πετρίτσι που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.  

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν δύο διαδρομές των 21 και 8,1 χιλιομέτρων (Σουλτανίτσα) μέσα σε μαγευτικά μονοπάτια που επί μήνες καθάριζαν οι εθελοντές στον ορεινό όγκο του Μπέλες. 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου της διοργάνωσης του Belles Historic Trial παραδοσιακά προϊόντα πωλούνταν στο Νέο Πετρίτσι που έγινε πόλος έλξης από εκατοντάδες επισκέπτες.  https://www.karfitsa.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top