Δήμος Σιντικής : Απόλυτα πετυχημένο το «BELLES HISTORIC TRAIL»

IMG_20220605_130256-1024x461-1.jpg

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία, διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022 στο Νέο Πετρίτσι του Δήμου Σιντικής ο αγώνας ορεινού τρεξίματος «Belles Historic Trail». Μία διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Πετριτσίου σε συνεργασία με την Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. του Δήμου Σιντικής και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, αλλά και τη σημαντική στήριξη εθελοντών και χορηγών.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες: α) «SULTANITSA RUN TRAIL» – 8,1 χιλιόμετρα και β) «BELLES HISTORIC TRAIL» – 21,1 χιλιόμετρα, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία Ν.Πετριτσίου.

Στη 13.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των νικητών με τον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης να απονέμει τα μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές του αγώνα των 8,1 km.

Μετάλλια επίσης απένειμαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ.Παναγιώτης Σπυρόπουλος,

η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και Βουλευτής Σερρών καΦωτεινή Αραμπατζή,

ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ.Αναστάσιος Χατζηβασιλείου,

ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Λευτέρης Αβραμάκης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Πετριτσίου κ.Αντώνης Ζλατίντσης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος Ν.Πετριτσίου κ.Ιωάννης Παπαπέτρου, τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Επίσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πετριτσίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Σιντικής κ.Φώτη Δομουχτσίδη για τη συμμετοχή της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ στη διοργάνωση, αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ.Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τη συμμετοχή στη διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ενώ τιμήθηκαν και χορηγοί – υποστηρικτές.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιντικής συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετριτσίου για την άρτια διοργάνωση, όπως επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ.Σπυρόπουλο, τους χορηγούς και τους εθελοντές για τη στήριξή τους. «Ο Δήμος Σιντικής, μέσω της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ., στηρίζει τέτοιου είδους διοργανώσεις, όπως η σημερινή, η οποία θα γίνει σίγουρα θεσμός«, είπε μεταξύ άλλων ο κ.Δομουχτσίδης.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τοπικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής, καθώς λειτούργησε στον πεζόδρομο του Νέου Πετριτσίου έκθεση τοπικών προϊόντων, την οποία επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σιντικής.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top