Δήμος Βισαλτίας : Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ»

283794429_10221046040729647_4134047596530857152_n-766x1024-1.jpg

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Φίλων ΠΑΟΚ «ΒΙΣΑΛΤΕΣ»  για την καθιερωμένη  διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, από το Αιμοδοτικό Τμήμα του Συλλόγου που στηρίζει εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος. Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό υγείας του σταθμού αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους που συμμετείχαν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο στη Νιγρίτας, στην αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας». Υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Έργων και Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, Θοδωρή Βαδικόλια και την εθελοντική προσφορά εργαζομένων ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των αιμοδοτών.

Στην αιμοδοσία παρόντες ήταν επίσης ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης, ο οποίος έδωσε αίμα,  ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, κα Βάνα Πλιάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Μπαλτήρας.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. «Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν», επεσήμανε ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, και ευχαρίστησε «τους συλλόγους και φορείς και κυρίως τους αιμοδότες της Βισαλτίας για την μεγάλη ανταπόκρισή τους και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο».

Ας δείχνουμε την αλληλεγγύη μας! 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top