Σέρρες: Elevate Fashion Show – Τετάρτη 22 Ιουνίου

Elevate-Fashion-Show2_serrespost_edited-696x575-1.jpg

O θεσμός του Elevate Fashion Show αναβιώνει και φέτος με μια λαμπερή βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στις 9 μ.μ., στο κοσμοπολίτικο Café – Bar Restaurant Citizen που βρίσκεται στην Ακρόπολη Σερρών.

Το κέφι και η αγάπη της διοργανώτριας Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου για την ομορφιά και την αλληλεγγύη, θα προσφέρουν στους παραβρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μόδα, μουσική και εκπλήξεις.

Τη φετινή εκδήλωση που συνδυάζει προτάσεις κομψότητας, διασκέδαση και προσφορά στον συνάνθρωπο, θα παρουσιάσει η Φιλίτσα Γκοβρανου. Στο πλαίσιο της βραδιάς θα γίνει, όπως και κάθε χρονιά του Elevate Fashion Show, βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων της τοπικής κοινωνίας για το κοινωνικό τους έργο.

Τα υπέροχα μοντέλα, στην εντυπωσιακή πασαρέλα με την μαγευτική θέα θα παρουσιάσουν ονειρεμένες δημιουργίες που απευθύνονται σε σύγχρονους γυναίκες και άντρες, καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ και τσάντες. Το συγκρότημα STENTOR the BAND θα μας μαγέψει με τα υπέροχα τραγούδια και την μουσική τους. Η σχολή χορού BOLERO
(Μαρίνα Σβετλοβα)θα μας διασκεδάσει με υπέροχες χορογραφίες. Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά ο D.J. Παναγιώτης Γκοντινοπουλος.

Το Elevate fashion show που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΏΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΣΕΡΡΏΝ και INTERNATIONAL ACTION ART θέλοντας πάντα να προσφέρει αγάπη και βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, θα παραχωρήσει μέρος των εσόδων της μοναδικής αυτής γιορτής Στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Σερρών.
Σας περιμένουμε όλους στο μοναδικό Gala του Elevate Fashion Show, στην ξεχωριστή αυτή φιλανθρωπική γιορτή, όπου με την παρουσία σας θα συμβάλλετε στην ανακούφιση δυσκολιών που αντιμετωπίζουν συνανθρώποι μας.

Είσοδος με ποτό 10 ευρώ, ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 21:00

https://www.serrespost.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top